top of page

Lean In Ťa potiahne vpred - rozvoj, komunita, práca

Od začiatku nášho fungovania sme sa posunuli míľovými krokmi. Rozrástli sme sa čo do počtu členiek tímu aj čo do počtu aktivít a plánov. Cítime preto potrebu jasne Ti odkomunikovať čo robíme, čo tým môžeš získať, v čom je naša pridaná hodnota a kto za tým všetkým stojí.


Tím necháme teraz bokom, príde na pretras v najbližšom blogovom článku. Poďme sa ale pozrieť na to, čo s nami môžeš získať a prečo sa Ti oplatí byť súčasťou našej komunity. Lean In Ti ako jediná organizácia na Slovensku pomáha dosiahnuť Tvoj plný potenciál aktivitami na 3 úrovniach. Ktoré sú to?


TVOJ ROZVOJ


V našom exkluzívnom prieskume sme zistili, že Slovenky v napredovaní najviac brzdí nedostatok sebadôvery a viac ako polovica nepozná svoje silné stránky a nevie ani ako ich rozvíjať. A to je vec, s ktorou Ti chceme a vieme pomôcť. TVOJ ROZVOJ Ti v Lean In zaručí bohatá ponuka programov, workshopov a eventov. Vďaka nim budeš chcieť na sebe s radosťou pracovať a napredovať. Za každým jedným obsahom stoja štatistiky, fakty, medzinárodná spolupráca a odbornosť nášho tímu.


TVOJA KOMUNITA


Byť súčasťou Lean In Circle sa potvrdzuje byť dobrým rozhodnutím a investovaným časom ženám na celom svete. Až 86% členiek pripisuje totiž pozitívnu zmenu vo svojom živote práve účasti v Circle. Navyše 73% žien sa po absolvovaní Circle cíti vyzbrojených stať sa ešte lepšími líderkami. O čo ide? Vytvor si vlastný Circle so svojimi kamarátkami, kolegyňami, alebo sa do niektorého pridaj. Budeš mať prístup ku kvalitným Lean In materiálom, ktoré sú zárukou plodných diskusií.


Vznikne tak vzácne miesto pre sebarozvoj, prajnosť, podporu a zdieľanie.

Za každou ženou, aj za Tebou, môže stáť Tvoj "Girl Gang", ktorý Ti rozšíri obzory, inšpiruje Ťa a motivuje. Na svete je takýchto circles okolo 50 tisíc v 184 krajinách a v 3000 spoločnostiach, vrátane P&G, Amazon, Coca-Cola and Airbnb.


TVOJA PRÁCA


Dosiahnuť rodovú rovnosť nám môže trvať až 60 rokov.


Pokiaľ nezlomíš Guinessov rekord v počte dožitých a odpracovaných rokov, je zrejmé, že sa rodovej rovnosti počas kariéry už asi nedožiješ.

Nie veľmi optimistická správa. Vieme ale tento trend zrýchliť a oprieť sa do toho celou silou. Preto si s nami v Lean In môžeš vyhrnúť rukávy a pokračovať v boji proti zaužívaným stereotypom. Tie totiž (aj) v pracovnom prostredí zažívajú ženy na celom svete. Vzdelávaním a osvetou o nevedomých predsudkoch, programoch pre ženy, meraním angažovanosti zamestnancov a ďalšími aktivitami vo firmach chceme zlepšovať inkluzívne pracovné prostredie na Slovensku.


Ak chceš zistiť viac, rady Ti odpovieme na Tvoje otázky. Kontakt na nás máš na webe, sme aj na Facebooku, Instagrame a LinkedIne.




bottom of page