top of page

Bez vás by to nešlo!

Jedinečný online event Zaslúžiš si H2O (hýčkanie, opateru a oddych) je za nami.


Ďakujeme za všetku spätnú väzbu, ktorú ste nám poslali do správ, napísali v dotazníku či zodvihli telefón a ešte tou staromódnou cestou dali vedieť, ako to celé hodnotíte. Tešíme sa, že väčšina z toho bola pozitívna. A veľká vďaka aj za všetky tipy, čo nabudúce urobiť ešte lepšie. Posúvate nás vpred.


Trochu čísel


Počas 9 nedeľných workshopov a diskusií sme vyspovedali a debatovali s 19timi hostkami. Prihlásených na ne bolo vyše 1000 ľudí, zväčša z Košického a Bratislavského kraja. Vďaka online prostrediu sme však mali pekné zastúpenie z každého kúta Slovenska, Čiech a ďalších krajín (Francúzsko, Španielsko). Naladili ste si nás najmä tie z vás, ktoré študujete alebo ste zamestnané.


Vďaka partnerom a sponzorom sme rozdali 98 balíkov s krásnymi (najmä slovenskými) produktami. Sme rady, že sme vás aj takto na diaľku mohli potešiť.


Trochu ďakovačiek


V mene celého organizačného tímu ďakujeme. Aj vďaka vám sa nám podarilo oddýchnuť si a vychutnať si tohtoročný Deň žien v skvelej spoločnosti. Relax vás ale ešte čaká. Minimálne ten virtuálny. Špeciálnu stránku, ktorú sme pre vás pripravili, si môžete užívať do konca marca.


Trochu vašich komentárov a.k.a. nášho dôvodu na úsmev :-)


Vyberáme zopár vašich komentárov. Ak nám ešte chcete dať spätnú vázbu, dotazník nájdete TU.


Čas, energia a entuziazmus, ktorý do Lean In dávate, bolo cítiť aj cez obrazovku a tak tlieskam, a ďakujem, že robíte Slovensko krajším miestom pre život. Len tak ďalej, držím palce a 'vidíme' sa pri ďalších projektoch.

"Bolo to super, môj prvý event s vami a rada sa zúčastním ďalšieho."


Bolo to úžasné, určite viac takýchto! :)

"Event bol skvelý, páčilo sa mi, že ste sa zamerali na to, aby to bolo oddychové, podľa mňa sa to podarilo. Prosím, zorganizujte niečo podobné opäť. Ďakujem, užila som si nedeľné poobedie :)"


"S vašim formátom som sa stretla po prvýkrát, bolo to pre mňa obohacujúce, rozšírila som si svoj obzor o ďalšie vedomosti. Rada sa zúčastním aj ďalších vašich webinárov."


"Veľmi príjemný event, kľudne mohli byť dlhšie sekcie. Lebo keď sa rozbehla diskusia už sme aj končili."


Bol to skvelý nápad vytvoriť tento typ eventu, príjemný deň, kľudne by som si niečo podobné zopakovala.

bottom of page